Despre noi

Sistemul electronic de achizitii Vel Pitar este sistemul informatic accesibil prin internet la adresa http://achizitii.velpitar.ro, utilizat in scopul efectuarii, prin mijloace electronice, achizitiilor de materii prime, de servicii si materiale conexe procesului de productie al Vel Pitar.

http://achizitii.velpitar.ro (incluzand subdomeniile sale) este un site oficial al Vel Pitar, conceput si destinat stict pentru activitatea de negociere a achizitiilor prin mijloace electronice. Site-ul este operat de reprezentatii departamentului de achizitii Vel Pitar, asigurand astfel transparenta si eficienta maxima in procesul de achizitie.

Orice activitate de negociere/achizitie prin intermediul portalului de achizitii Vel Pitar se supune si respecta procedurile interne, regulamentele si standardele Vel Pitar. Orice modificare ale celor mentionate va fi facuta cunoscuta utilizatorilor.

Informatiile, datele si materialele disponibile prin intermediul Portalului de Achizitii Vel Pitar nu au caracter public in conditiile in care Vel Pitar nu dispune in mod explicit altfel. Vel Pitar va depune toate diligentele pentru asigurarea acuratetii informatiilor puse la dispozitia utilizatorilor, rezervandu-si dreptul de proprietate asupra acestora.

Vel Pitar isi declina orice raspundere cu privire la indisponibilitatea Portalului de Achizitii din cauze independente de vointa. Vel Pitar va depune toate eforturile necesare pentru remedierea unor astfel de situatii in conditii de promptitudine si impartialitate maxima.